Centrum Psychotherapie Hogeweg

Dhr. E. H. Keegstra

Ik ben Erik Keegstra en ik werk op maandag en vrijdag als vrijgevestigd gezondheidszorgpsycholoog in mijn praktijk in Zeist. Na een ‘vorig leven’ als geograaf heb ik in 2002 een nieuwe start gemaakt en ben met volle overtuiging met de studie psychologie begonnen. In mijn eerste baan bij het Centrum Psychodiagnostiek in Zeist heb ik een stevige basis gelegd in het uitvoeren van psychodiagnostiek; met name het onderzoek naar met name persoonlijkheid en intelligentie.

Ik vind het belangrijk om zo goed mogelijk te snappen waarom iemand klachten heeft vastloopt in zijn of haar leven, maar ook wat maakt dat iemand de kracht heeft om zich staande te houden.  In mijn behandelingen vind ik het daarom belangrijk om zowel aandacht te hebben voor zowel uw klacht als uw kracht.

Als u zich bij mij wilt aanmelden of vrijblijvend wilt overleggen, dan kunt u mij bereiken op 06-11518975 of per email op

 

Opleidingen

 

Psychologie 

Klinische psychologie
Universiteit Utrecht

Postdoctorale opleidingGezondheidszorgpsycholoog
Basis- en vervolgopleiding EMDR

 

Registraties

 Logo-big

Logo-kvk4-1

Kwaliteitsstatuut

Per 1 januari 2017 is wettelijk vastgelegd dat u door middel van een zogenaamd Kwaliteitsstatuut inzicht kunt krijgen in de zorg die ik lever.
Het Kwaliteitsstatuut beoogt inzicht te geven over de juiste hulp, op de juiste plaats door de juiste zorgprofessional, binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk. Inzicht in onder andere het hele proces van verwijzing, aanmelding,intake,diagnostiek,behandeling, afsluiting en nazorg. U kunt mijn door de NZA goedgekeurde kwaliteitsstatuut inzien in deze bijlage.

 Kwaliteitsregister nw

Klachtenreglement

Per 1 januari 2017 is wettelijk vastgelegd dat u op de hoogte moet zijn van het Klachtenreglement. De Wet kwaliteit, klachten en geschillen verplicht het instellen van een onafhankelijke klachtenfunctionaris om klachten die u over mij heeft op informele en klantvriendelijke wijze op te lossen. Ik nodig u uit een eventuele klacht in eerste instantie met mij bespreken, maar mochten we daar niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP): https://lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling/klachtenregeling-volwassenen/

 

Dhr. E. H. Keegstra